Handelsbetingelser for FolieGejl.dk

Salg og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Foliegejl.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Foliegejl.dk.


Generelle oplysninger om virksomheden
Foliegejl.dk laver folieopgaver til både private og erhverv.

 

CVR-nummer: 34232601

Etableringsår: 2012


Adresse
Foliegejl.dk
Thorupvej 11C
7451 Sunds


Telefon
+45 60866808


Email
mail@foliegejl.dk


Priser
Alle vores priser er i danske kroner, og med mindre andet er angivet inkl. moms. Du kan på siden vælge om du vil se valutaen i Danske Kroner (DKK) eller Euro (EUR).


Bestilling
Kan ske på Telefon, Mail eller via bestillingssystemet på websiden.


Betaling
Ordrer kan betale via Mobilepay, Kortbetaling eller Bankoverførsel. Ved Kort- eller Mobilepay-betaling trækkes beløbet først på kortholders konto, når varen afsendes. Bankoverførsel er forudbetalting. Alle bestillinger under kr. 500,- pålægges et fragt og administrationsgebyr på kr. 49,-.


Ved manglende betaling
Ved udsendelse af rykkerskrivelse vil der pr. gang blive pålagt kr. 100,00 uanset fakturaens beløb. Udebliver betalingen udover 30 dage vil sagen blive overgivet til fortsat inkassobehandling, med deraf følgende yderligere omkostninger for. Der vil blive opkrævet morarente på 2% pr mdr. efter forfaldsdag. 


Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dage til at fortryde dit køb og herefter 14 dage til at sende den retur. Som forbruger kan du fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur. Ved fortrydelse af købet er det efter gælden lov om køb iflg Købeloven alle vare der returneres sker efter købers regning. Er varen leveret efter købers specifikationer er der som udgangspunkt ingen returret. Dvs. at der bl.a. ikke er returret på folieopgaver hvor vi har designet eller skåret folie/stickers på mål til dig.


Reklamation & Garanti
Vi giver 3 års garanti på alle vores produkter, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Garantien betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået op til 36 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur eller give fysisk fremmøde på vores adresse.

Ved leveringssvigt grundet dokumenteret sygdom eller anden handels force major er der ingen erstatningspligt fra sælger.


Tvist
Tvist mellem partnerne forgår efter Dansk lov og retsinstans


Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt