Om FolieGejl.dk

FolieGejl.dk er webshoppen både for privat og erhverv. Bilnørder, Selvstændige og Fru Jensen der skal have en ny tekst til postkassen.

Ingen opgave er for lille og vi sætter en ære i at lave et godt håndværk. Gennem de sidste 7 år har vi løbende udbygget vores forspring. Og med mere end 1.300 stickers og 65 foliefarver er FolieGejl.dk stadig den største webshop med stickers i Danmark.

 

Special ordre - Ingen problem

Skal du have lavet en special ordre har vi mere end 20 års erfarring med grafiske programmer som Photoshop & Illustrator. Det er kun fantasien der sætter grænser. Send en mail eller ring til os får mere info.

 

Nyhed 2019 - ORACAL Folieruller

Vi har netop lanceret vores store udvalg af ORACAL med mere en 2.000 folierulller. Og FolieGejl.dk er nu også Danmarks billigste webshop med ORACAL folie.

 

Vi ser frem til at blive din favorit leverandør at stickers & folie.

 

Venlig hilsen

Klaus Gejl
Ejer af FolieGejl.dk

 

 

Historie

FolieGejl.dk startede i 2006 som en Business2Business skiltefirma for ca 100 danske detailbutikker. Dengang hed firmaet Barnevognsskilte.dk og lavede design skilte til barnevogne og klapvogne.


I 2012 startede vi hjemmesiden FolieGejl.dk som stæbte virksomheden til det den er idag. Danmarks største webshop med stickers, lygtefolie og folie. Firmaet hedder idag FolieGejl.dk.

 

Vi har ikke store dyre bygninger og enorme produktionslokaler. Vi laver sjældent opgaver over 1000 stk. Vores kompentancer ligger også mere i kreativiteten & kvaliteten og ikke i kvantiteten. Dette sikre bl.a. at vi kan levere produkter til konkurrence dygtige priser uden at gå ned på kvaliteten.

 

Webshoppen

Vi har åbent 24 timer i døgnet her på webshoppen. Vi tager både VISA kort, Mastercard og Mobilepay. Du behøver ikke oprette dig som bruger for at gennemføre en bestilling, men hvis du gør kan du følge din ordre og genbestille. Har du spørgsmål til dine rettigheder som kunde kan du se mere under vores Handelsbetingelser.

​​​​​​

Kontor & Åbningstider

Vores firma er central placeret i Herning. Vi har nedenstående åbningstider, men den kan ske at vi er ude af huset til biltræf, messer eller på kundebesøg. Derfor er det altid en god ide at ringe eller skrive hvis du vil komme forbi eller hvis du ønsker at afhente din ordre.

 

Mandag - Torsdag
9.00 - 16.00

 

Fredag

9.00 - 16.00

 

Fandt du ikke det du søgte!

Hvis du ikke lige kan finde den rigtige løsning i webshoppen står vi klar til at hjælpe dig med at designe din helt egen løsning.
Send en mail på mail@foliegejl.dk med dit oplæg til design, farve på folien, størrelse og antal. Så sender vi et skræddersyet tilbud retur. Vi er billigere end du tror. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe på +45 60866808. Se ovenstående åbningstider.


Billeder af kontor/produktion