Auto Glanz Trade Truck Wash

Pris fra DKK 199,00


Truck Wash til Storvognsvask

Truck Wash er en kraftig, skummende alkalisk forvask, som kan bruges til rengøring af svært tilsmudsede overflader på store køretøjer. Produktet har en affedtende effekt, hvorfor den fjerner vejfilm, olier og fedt. Ideel til storvognsvask af lastvogne, varevogne eller trailere. Produktet har en skummende effekt, så den kan bruges via skumlanse eller skumsprayer. Ligeledes kan den blandes i automatisk doserende systemer på hed/koldvandsrensere. Bemærk: Professionelt produkt !

Ekstrem kraftig forvask

Truck Wash er ikke din almindelige ph-neutrale forvask. Her får du et produkt med en meget høj ph-værdi der kun har 1 til formål, det er at komme ind til benet. Produktet er derfor ikke velegnet til vedligeholdelsesvaske, men kun til brug for stærkt tilsmudsede overflader – hvor man ønsker et kraftigt produkt der hurtigt kommer i bund. Produktet har ved korrekt blandingsforhold krafter til at opløse olier, fedt og alle former for vejfilm (!).

Produktet er modsat en TFR udviklet, så den kan bruges i en skumlanse, skumsprayer og ved automatiske doserede systemer i hed/koldvandsrensere. Dvs. produktet kan påføres som en skum, hvilket forøger virketiden. Ved korrekt blandings, vil produktet derfor ligeledes virke kraftigere – men fortsat være lige så sikker i brug. For selvom det kan tage piften af de fleste typer lakbeskyttelser, er den sikker at bruge på alle eksteriørflader.

Til 5 og 25 liters anbefaler vi at du tilkøber pumpe til dunken

Anbefales til:

  • Storvognsrengøring / Storvognsvask
  • Rengøring af landbrugsmaskiner
  • Rengøring af industrimaskiner, gravemaskiner, kraner ect.
  • Rengøring af svært tilsmudsede motorrum
  • Generel rengøring af svært tilsmudsede overflader

Vejledning:

Truck Wash kan fortyndes i:

  • Skumlanse: Blandingsforhold: Afhænger af vandtryk/udstyr, hvorfor justering ifht. lokale forhold skal forventes. Start med 1:5 og bland federe efter behov.
  • Skumsprayer: Blandingsforhold: Op til 1:500
  • Automatisk doserende system: Blandingsforhold: 1%

Gratis fragt på køb over 499,-

Med GLS Pakkeshop (Normalt 59,-)

Alle stickers er lavet på bestilling!

Produktionstiden er kun 1-3 hverdage

Kundeservice & support

Ring til os på 60 86 68 08

Danmarks største udvalg i Stickers

Og Danmarks billigste i folieruller!


AUTO GLANZ TRADE - Kemi til erhvervsfolket

Trade Serien fra Auto Glanz er kemi udviklet til erhvervsbrug. Produkterne er hele vejen rundt mere koncentreret og kraftigere end den almindelige forbruger kemi. 

Som bruger af erhvervskemi til bilpleje/klargøring - finder du i trade serien et mere eller mindre komplet setup, som kun med små undtagelser kan suppleres med Auto Glanz øvrige produkter (lakforsegling). 

Alle produkterne findes i 1, 5 eller 25 liters, hvilket samtidig gør produkternes literpris rigtig fornuftig.