Auto Glanz Trade Fallout Remover - Fælgrens

Pris fra DKK 165,00


Koncentreret flyverustfjerne/fælgrens

For første gang, mens dette skrives – tilbyder vi fra Auto Glanz en koncentreret flyverustfjerner/fælgrens. Fallout Remover kan som nogle af de ganske få produkter, fortyndes 1:1. Dvs. 5 liter her – kan blive op til 10 liter hvis du ønsker det. I sin ufortyndede form, for du en kraftig flyverustfjerner – der gør det sikkert og hurtigt at fjerne fastbrændte metalpartikler på lak, plast og fælge. Det gør den til et vigtigt produkt i processen mod at gøre lakken klar til yderligere korrektion. Som det skal være, har produktet farveskift – så du ser effekten mens den sker.

Power så den kan fortyndes…

Det er de færreste producenter af denne type produkter der beskriver, at det kan fortyndes. Om det er for at tjene flere penge og du skal bruge mere produkt – det ved vi ikke. Men vi synes det er super fedt, når Auto Glanz her med Fallout Remover siger; “Hvis der kun er behov for lettere behandling, er det ikke nødvendigt at bruge det rent. Spar på dråberne og fortynd produktet – så kommer du stadig i mål”. Det giver dig potentielt dobbelt så meget produkt som andre produkter som.. Måske, måske ikke kan fortyndes. Det er fedt!

Fallout Remover opløser nemt størstedelen af flyverusten på lakken. Efter at havde arbejdet i 5 minutter, var der væsentlig mindre nedfald tilbage. Og det betyder blot, at ved efterfølgende clay’ing var der langt mindre der skulle samles op. Og jo mindre vi skal fjerne mekanisk, des mindre risiko er der for at lave yderligere fejl i lakken som efterfølgende skal rettes. Tid = Penge!

Fælgrens..

Fallout Remover indeholder en smule rengøringsmidler, der gør den god til fælge også. Rigtig mange flyverustfjernere er reelt kun gode til at fjerne metalpartikler og ikke rigtig snavs. Men her brillere den også.

Til 5 og 25 liters anbefaler vi at du tilkøber pumpe til dunken

Highlights:

  • Super effektiv
  • Er sikker at bruge på alle typer fælge
  • Koncentreret: Kan fortyndes 1:1
  • Skummende og god vedhæftende effektiv

Vejledning: 

  1. Rengør overfladen for væsentligste snavs
  2. Ryst flasken grundigt
  3. Spray produktet på den ønskede overflade
  4. Vent et par minutter
  5. Spul af, eller berør området (fælge) med passende tilbehør

Bemærk:

Produktet er mest effektivt på tør overflade.


Gratis fragt på køb over 499,-

Med GLS Pakkeshop (Normalt 59,-)

Alle stickers er lavet på bestilling!

Produktionstiden er kun 1-3 hverdage

Kundeservice & support

Ring til os på 60 86 68 08

Danmarks største udvalg i Stickers

Og Danmarks billigste i folieruller!


AUTO GLANZ TRADE - Kemi til erhvervsfolket

Trade Serien fra Auto Glanz er kemi udviklet til erhvervsbrug. Produkterne er hele vejen rundt mere koncentreret og kraftigere end den almindelige forbruger kemi. 

Som bruger af erhvervskemi til bilpleje/klargøring - finder du i trade serien et mere eller mindre komplet setup, som kun med små undtagelser kan suppleres med Auto Glanz øvrige produkter (lakforsegling). 

Alle produkterne findes i 1, 5 eller 25 liters, hvilket samtidig gør produkternes literpris rigtig fornuftig.

Andre kunder købte også