Clay Mitt - Claybar handske

DKK 282,00


Work Stuff Clay Mitt – Clayhandske

Clay Mitt fra Work Stuff er en dedikeret clayhandske, som let hjælper dig med at fjerne nedfald som harpiks, flyverust og tjære fra din lak, ruder og glas. Den dyppes blot i din vaskespand og arbejdes forsigtig henover lakken efter vask. Modsat en claybar, har du med Clay Mitt hele hånden at arbejde med. Det gør arbejdsgangen hurtig. Ligeledes kan produktet bruges rigtig mange gange – og smides ikke ud som en claybar efter en gangs brug.

Gør det svære – nemt !

Vi oplever desværre rigtig mange købe gode bilplejeprodukter, som de vasker og plejer deres bil – men det at “claye” den et par gange om året, det bliver sprunget over. Og der er super ærgerligt. For når du clay’er lakken, så fjerner du fastgroede partikler (nedfald, flyverust og tjære). Det gør din lak renere, og giver bedre muligheder for få større dybde og glans. Herudover gør den lakken mere modtagelig over for dine beskyttelsesmidler. Din lakforsegler, voks eller anden lakbeskyttelse holder altså bare længere, når den griber fat på en ren lak.

I gamle dage skulle man fedte med en claybar. Mange gør det stadig, og det virker også fint – bevares. Men det er bare upraktisk.

Work Stuff har med deres Clay Mitt lavet en clayhandske, hvor du på en ene side har en blød overflade i microfiber og på den anden side polyelastisk gummi. Det betyder, at du kan vride f.eks. sæbevand udover lakken med den ene side. Herefter vende den og hurtig claye og fjerne nedfald med den anden side. Utrolig praktisk og hurtig lige efter vask.

Selve overfladen i gummi griber og opsamler nedfaldet i lakken. Modsat en claybar, har den en perforeret side – som tager godt fat. Samtidig sørger en bløde indvendige del i skum, at masser af glidemiddel kan tages med op af vaskespanden og mindske friktionen. Et lille klem, og sæbevandet frigives ud gennem handsken.

Vejledning:

Sørg for at lakken er nyvasket. Har du meget tjære, harpiks og flyverust – kan du med fordel kemisk rengøre lakken inden behandlingen.

  1. Dyp Clay Mitt i din vaskespand med shampoo
  2. Vrid lidt shampoo udover lakken og arbejd så med clayhandsken i horisontale bevægelser. Lad vær med at trykke hårdt mod lakken
  3. Skyl clayhandsken ofte og sørg hele tiden for at have godt med glidemiddel op på lakken.
  4. Vask herefter bilen igen, med mindre du har skyllet af under vejs

Bemærk:

  • Clay Mitt skal skylles inden brug med varmt vand
  • Sørg for at opbevare den uden for høje temperaturer og i skyggen
  • Brug den ikke sammen med opløsningsmidler.

FAQ:

Hvor mange gange kan produktet bruges ?

  • Det afhænger af hvor meget nedfald det har fjernet tidligere

Hvornår skal den udskiftes til en ny ?

  • Det skal den når man føler at den ikke længere opsamler nedfaldet

Lagerstatus: På lager

Gratis fragt på køb over 499,-

Med GLS Pakkeshop (Normalt 59,-)

Alle stickers er lavet på bestilling!

Produktionstiden er kun 1-3 hverdage

Kundeservice & support

Ring til os på 60 86 68 08

Danmarks største udvalg i Stickers

Og Danmarks billigste i folieruller!