Auto Glanz ZeroH2O

Pris fra DKK 95,00


Bilvask uden vand !

Med ZeroH2O kan du vaske din bil uden brug af vand. Her får du en advanceret "waterless wash", der ved brug af nanoteknologi indkapsler og løfter skidt og snavs fra overfladen. Herved kan det sikkert fjernes med et stykke microfiber uden af tilføre hologrammer eller ridser. Samtidig med at rengøre, tilfører produktet en smule glans. Produktet er oplagt at bruge på lettere beskidte overflader og hvis du ikke har mulighed for rindende vand.

Med ZeroH2O kan du vitterligt "vaske" din bil, blot ved at spray produktet på og herefter tørre det af. Og selvom det lyder for godt til at være sandt, så kan du langt hen af vejen blot med en microfiber klud og ZeroH2O få en ren bil.

Før i tiden var der sikkert mange der ville sige, at man kun kunne vaske sin bil med 2 spande, højtryksrenser osv. Men de skyllefri produkter er i dag så gode, at de kun med få begrænsninger kan benyttes og rent faktiske erstatte et tungt vaskesetup.

Til 5 liter anbefaler vi at du tilkøber pumpe til dunken

Highlights:

  • Vask bilen eller MC'en enkelt, kun med et produkt og lidt microfiber
  • Kan bruges på alle overflader
  • Efterlader lakken med høj glans
  • Miljøvenligt - da du ikke bruger vand
  • Oplagt hvis du ikke har adgang til rindende vand
  • Oplagt hvis du ankommer til træf med et beskidt køretøj du vil rengøre


Vejledning:

Er overfladen meget beskidt, anbefaler vi så vidt det er muligt at spule overfladen ned først. Bor du et et område hvor du ikke har mulighed for at vaske med rindende vand hjemme, anbefaler vi at du kører hen til en "vaske-selv" plads og spuler bilen ned først.

  1. Spray produktet jævnt på et panel af gangen. F.eks. en dør, kølerhjelm eller taget. Sørg for at dække hele panelet
  2. Tag et Auto Glanz Laser Edge Soft 500 og fold det tilpas mange gange og aftør forsigtigt overfladen. Da du opsamler snavset under aftøringen, er det vigtigt at du vender håndklædet mens du tørrer. Så din håndbevægelse skal være lidt ligesom når du aer en kat eller hund ;-)
  3. Vend håndklædet til en ren side hyppigt, så du hele tiden arbejder med rene sider.
  4. Læg håndklædet væk når alle sider er fyldte med snavs og tag et nyt.
  5. Når du er færdig, tag din ynglings detail sprays og top beskyttelsen op. Har du et par helligdage, kan du få dem fjernet herved.


Go' fornøjelse !


Gratis fragt på køb over 499,-

Med GLS Pakkeshop (Normalt 59,-)

Alle stickers er lavet på bestilling!

Produktionstiden er kun 1-3 hverdage

Kundeservice & support

Ring til os på 60 86 68 08

Danmarks største udvalg i Stickers

Og Danmarks billigste i folieruller!